Abdi Jr

I løpet av 2019 hadde vi gleden av å intervjue tidligere film- og fotoarbeider Abdikadir M Abdullahi, bedre kjent som Abdi junior. Han er blant annet kjent fra serien 17 og 18 på NRK. Han har tidligere filmet musikkvideoene til Eddy & Zino, Britz, Daniel Obede og flere up and coming artister. Abdi vokste opp på Årvoll/Bjerke, og han beskriver oppveksten som helt grei og flerkulturell. Han fortsetter med å si at akkurat som andre bydeler finner man både positive og negative ting, men at man velger selv hvilken retning man tar. Ett av mottoene Abdi lever etter er “ingenting er uoppnåelig hvis du jobber hardt nok og setter deg i det”. 

Siden Abdi var liten har han sett opp til Chris Brown, hovedsakelig siden han drev med dans, men også når det kom til hans personlige klesstil. Når det gjelder hvem han ser opp til som person svarte han at han så opp til “ eldre folk som jeg vokste opp med, og som jobbet i bydelen.”  

Når Abdi ble spurt om hvor han ser seg selv om fem år sa han at han ønsker å ta det han driver med nå til “ the next level”. Han håpet på det samme for “gutta” sine. Et råd Abdi hadde gitt 15 år gamle seg var “jobb hardt, og selv om det er bra med pauser må man aldri miste fokuset”.

Separator image Posted in Nyheter.