Høstferiecamp med idrett & komedie

I høstferien arrangerte PUO (Prosjekt – Ung Oslo), i samarbeid med Utdanningsetaten og Bjøråsen og Tiurleiken skole, aktivitetscamp for barn og ungdom. Dette er et tilbud for de som ønsker å ha noe ekstra å gjøre i ferien. På aktivitetscampen fikk alle deltagere frokost og lunsj, og det var både idrett og mange andre aktivitete på programmet.
I tillegg kom komikeren Jonis Josef fra «Kongen av Gulset» på besøk.

Vi har intervjuet to av de voksne som har valgt å bruke høstferien sin med ungdommene. Vi har spurt dem om deres motivasjon til å være med på aktivitetscampen, hva som er viktig for dem når de jobber her, hvordan de trives og hva de ønsker å oppnå.

Bright Owusu

Foto: Maha Dar

Vårt første intervjuobjekt er 28 år gamle Bright Owusu, som til vanlig jobber som miljøterapeut på Tiurleiken skole. Utenom dette er Bright en artist som har stor interesse for mote og klær. Han er inspirert mye av J. Cole som rapper, og av Kanye Wests stil (sjekk også ut Bright sin nyeste singel «Summer Nights» på Spotify nå!).

Hva motiverer deg til å jobbe her?
“Det som gir meg motivasjon til å jobbe her, er at alle ungdommer skal ha et sted å være i høstferien og at de skal være mer sosiale med andre, som gjør at de bruker mindre til på iPad, PC og mobil.”

Hva er det viktigste for deg når du jobber her?
“Det viktigste for meg når jeg jobber er her at alle har det bra og at alle har noen å være med.”

Hvordan trives du her?
“Jeg trives veldig godt når jeg er her og jeg føler at jeg kommer godt overens med alle. Når jeg se alle ungdommene som er her, så får jeg en god mestringsfølelse og jeg føler at PUO har lykkes.”

Amir Daush

Foto: Straight Outta Romsås

Vårt andre intervjuobjekt er Amir Daush (24), som til vanlig jobber som kontaktlærer på Tiurleiken skole. Amir er gift og bor med kona si. Han spiller også på Lørenskog Fotball sitt A-lag. I tillegg til å spille for Lørenskog, liker Amir å stå på snowboard, bade og trene.

Hva motiverer deg til å jobbe her?
“Det som gir meg min motivasjon til å jobbe her er å engasjere barn og ungdom, både i sammenheng med skole og fritid.”

Hva er det viktigste for deg når du jobber her?
“Det viktigste for meg er å møte alle ungdommene med et smil og å vise at vi er en stor familie som tar vare på hverandre.”

Hvordan trives du her?
“Jeg trives veldig bra, jeg får masse positiv energi når jeg møter ungdommene og jeg syntes at dette er en veldig givende jobb.”

Hva ønsker du å oppnå ved å jobbe her?
Jeg ønsker å oppnå glede blant barna og at alle skal trives med aktivitetscampen som vi arrangerer, å få et bedre miljø på Romsås generelt og få et bedre samhold mellom skolene.

Separator image Posted in Nyheter.