– Har lyst å gi noe tilbake

Darvan Amedi er 24 år gammel, oppvokst på Romsås og jobber som miljøarbeider ved Bjøråsen skole. Darvan har bodd på Romsås helt frem til han hadde fullført ungdomsskolen, og har selv vært elev på Bjøråsen skole. Han har jobbet som miljøarbeider i 3 år, men jobber sitt første år på Bjøråsen i år. Tidligere jobbet han på Tiurleiken. Om sine interesser, sier Darvan selv at han er litt over gjennomsnittet glad i fotball. Her har du muligheten til å bli bedre kjent med Darvan!

Foto: Josefine Amlak

Hvordan er det å jobbe ved Bjøråsen skole?
Jeg liker meg her. Jeg kjenner til mange av elevene fra før av, og har kjent dem i mange år. Det er veldig hyggelige folk her. Mange som kan mye og som jeg lærer mye av. Jeg prøver så godt jeg kan å skape så mange gode minner med de som er her.

Hvordan er miljøet ved Bjøråsen skole?
Jeg vil si at miljøet på Bjøråsen er bra. Mange elever her som kan mye, som er greie med hverandre og som kjenner hverandre. Jeg føler at vi er på en skole som ikke er så veldig stor og derfor kjenner de fleste hverandre fra før av. Folk har både søsken og familie her som fører til at miljøet blir litt bedre.

Hva er spesielt ved å jobbe akkurat her?
For meg er det spesielt å jobbe her fordi jeg selv har vært elev her. Jeg har mange minner av å være her, i gangene, i klasserommene og rundt omkring. Det er spesielt for meg å jobbe her, fordi jeg har lyst til å gi noe tilbake. Jeg gir noe tilbake til den skolen jeg selv gikk på da jeg var ungdom.

Hvordan vil du beskrive elevene ved Bjøråsen skole?
Jeg vil beskrive elevene på Bjøråsen skole som ambisiøse, snille, har store drømmer og er veldig ulike, kan mye ulikt og vil mye ulikt.

Av Azubah og Marva