Hyllest til Kobe Bryant

Kobe Bryant er et navn man hører i forbindelse med store ambisjoner. Hans vei til NBA har inspirert mennesker både på basketballbanen og utenfor. Som 18-åring ble han den yngste mannen noensinne til å ha bli rekruttert til NBA. Kobe er en av de legendariske basketballspillerne gjennom tidene.

26. januar 2020 delte flere nyhetskanaler den tragiske nyheten om et helikopter som styrtet i Calabasas. Senere ble det informert om at Kobe og hans datter Gianna Maria-Onore Bryan døde i helikopterkrasjen.

Hans vei til suksess begynte i Philadelphia. Dette gir ungdommer fra såkalte «Hoods» inspirasjon til å prøve å finne lykken i sport. Kobe valgte å droppe ut av college fordi han så en lysere framtid i basketball. Denne beslutningen ledet til at verden fikk se det unike talentet til Kobe Bryant. Etter å ha pensjonert seg fra The Lakers laget Bryant kortfilmen «Dear, Basketball» som vant en Oscar.

Selv om han ikke er fysisk tilstede lever han videre som en inspirasjon for mange, uavhengig av om de er sportsengasjerte eller ser etter et forbilde med store ambisjoner.

Av Amama Ak

Separator image Posted in Nyheter.