Idrettskoordinator

Deniz Yelkenci er idrettskoordinator på Bjøråsen skole, en jobb han syns er veldig fin. Han er utdannet idrett- og kroppsøvingslærer og her får han jobbe med det han liker. Han sier han føler dette er et steg videre, og at han får følge opp elevene i de forskjellige aktivitetene og idrettene. Hvis treneren er borte, tar han over treningen.

Foto: Dania Jafar

Tidligere har man hatt flere idretter, men i år kan man velge mellom fotball, håndball og svømming. Det foregår tirsdager og onsdager 08:00 – 09:30 og de får en halvtime til å rekke å skifte og spise før skolen starter.

-Idrettslinjen er for alle elever, sier Deniz. Det er en fin måte å være aktiv på. Du kan også variere mellom idrettene, f.eks være på håndball på tirsdag og fotball på torsdag. Spesielt er det fint å velge idrettslinja hvis man ikke er så aktiv til vanlig.

Deniz har tidligere jobbet som kroppslæringslærer og det var slik han endte opp som idrettskoordinator på Bjøråsen. -Dette er noe jeg brenner for, sier Deniz. Jeg elsker å trene selv, og det varmer hjertet mitt at Bjøråsen skole har dette tilbudet.