Intervju med Geirald Meyer

Geirald Meyer spiller for den nylig opprykkede klubben Grorud IL. Han satte seg ned med meg for et intervju her om dagen og her er resultatet. Han er født og oppvokst i Tromsø, hvor han sier at han hadde en fin barndom.  

“Jeg har vært veldig heldig med både foreldre og trenere som har støtta meg. Spesielt treneren jeg hadde i perioden 8 til 16 år, var i samråd med mine foreldre veldig nøye på at jeg skulle spille sammen med vennene mine som jeg gikk i klasse med. Jeg har møtt på utfordringer, sånn som alle ungdommer med prioriteringsproblemer og varierende satsningslyst, men har heldigvis aldri vært skadet over lengre tid og alltid hatt gode venner som jeg har kost meg med fotballen sammen med, og alltid likt det å spille fotball!” 

Videre sier talentet fra Tromsø at hans forbilde var Steven Gerrard. Nemlig fordi han alltid ga alt for laget sitt, og viste at lojalitet skaper legender.  

Geirald er nå profesjonell fotballspiller i OBOS-ligaen. Han forteller at veien var lang, og at han har høyere ambisjoner.  

“Ja, det har vært en lang vei. For meg har det viktigste alltid vært å ha det gøy med fotballen, og for at jeg skal ha det gøy i en klubb er det viktig med spilletid og gode lagkamerater. Og der har jeg vært veldig heldig i alle lagene jeg har vært i. Dette har hjulpet meg veldig i veien til der jeg er idag.  

Og som mange andre har jeg alltid hatt en drøm om å være proff i utlandet. Jeg skjønte tidlig hvor trangt det nåløyet er. Men uansett hvordan nivå jeg har vært i har jeg alltid hatt lyst å ta nye steg å komme meg videre fra det nivået jeg er på.”  

-viktig å finne gleden i det du gjør

“Hvis jeg skal komme med noen tips til barn og unge er det nok det å finne gleden i det de gjør. For eksempel på skolen, hvor også jeg syns det var kjedelig, handler det om å se gleden som kommer litt lenger frem i livet. Det å ta den joggeturen i drittvær for å se at gleden kommer litt lengre frem. Så det må kanskje være mitt tips, både på fotballen, på skolen, i hverdagen og i andre aktiviteter du holder på med: finn gleden i det, ikke bare den øyeblikkelige gleden men se at premien og gleden kommer litt lenger frem også.” 

Av Ayman El Hammachi

Separator image Posted in Nyheter.